BRANCHES2018-12-27T22:29:40+00:00

THUIS IN JOUW BRANCHE

HORECA

Als horecabedrijf werk je met verschillende roosters en diensten. Skednet geeft je de mogelijkheid nachtdiensten en dagroosters te maken. Kan iemand niet werken? Medewerkers kunnen zelf ruilverzoeken doen.

Met Skednet maak je op een flexibele manier roosters. Je kunt mensen inplannen op basis van hun ervaring. Heb je extra capaciteit nodig? In Skednet zit een marktplaatsfunctie, waar je open diensten kunt aanbieden. Je kunt medewerkers zich hier eenvoudig op laten inschrijven.

Skednet zorgt voor een automatische opbouw van je urenregistratie, tijd-voor-tijd en vakantieopbouw. Aan de hand van weersvoorspellingen, evenementen of verkeersdrukte krijg je suggesties om meer of minder capaciteit in te roosteren.

ONDERWIJS

In het onderwijS is roosteren best ‘een dingetje’. Dat hoeven wij je niet uit te leggen. Via onze zusterbedrijven zijn wij erg actief in het onderwijs (we bedienen ondertussen meer dan 70 schoolbesturen). Skednet heeft de ambitie deze wereld verder open te breken.

Strategisch roosteren leidt tot het effectiever en efficiënter inplannen van mensen. Meer zelfsturing (het kunnen aangeven voorkeuren, waar zo veel mogelijk rekening mee wordt gehouden) vergroot daarbij ook de werktevredenheid.

Ook het gebruik van gebouwen en ruimtes is bij het roosteren in het onderwijs een belangrijk element. Een nieuwe, slimmere manier van roosteren kan hier een (structurele) kostenverlaging opleveren. Denk aan onderhoud, maar ook aan het anders kunnen gebruiken van ruimtes die vrijkomen. Real-time en on-demand, met behulp van sensoren en ‘smart buildings’. De tijd is er rijp voor!

ZORG

Veel zorginstellingen werken tegenwoordig met zelfsturende teams. Skednet speelt daarop in en maakt deze werkwijze makkelijker. Medewerkers kunnen zelf hun beschikbaarheid aangeven, waarna je ze als roostermaker inroostert op basis van bijvoorbeeld hun ervaring.

RETAIL & LOGISTIEK

Wist je dat Skednet hele supermarktketens helpt met het plannen van hun medewerkers? Dat geldt zowel voor winkelpersoneel als voor distributiemedewerkers. We doen het al jaren, dus we weten waar het op aan komt.

Met Skednet zet je eenvoudig de juiste mensen op de juiste plaats. Snel en eenvoudig inplannen, zodat je een optimaal productiviteitsniveau haalt. Je kunt daarbij continu sturen op omzet versus bezetting. Of je nu twintig of tweeduizend mensen in dienst hebt: je behoudt altijd het overzicht.

ZAKELIJK

Ook B2B staat Skednet zijn mannetje. Denk aan een bloemengroothandel die al haar medewerkers inroostert via Skednet, uren registreert, verlof opbouwt en zo een sluitende personeelsadministratie heeft.

In welke sector je ook werkzaam bent: Skednet maakt directe communicatie met al je medewerkers mogelijk. Zonder obstakels. Daarbij is de mobiele webapplicatie een onmisbare tool: medewerkers kunnen vrij vragen, een dienst ruilen of zich aanmelden voor open diensten. Makkelijk voor hen én voor jou.

Ben je benieuwd wat jij met Skednet kunt doen? We vertellen je graag wat je mogelijkheden zijn.
Ontvang meer informatie
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer info is te vinden in de footer. OK