Skednet voor B2B!

Ook B2B staat Skednet tegenwoordig haar mannetje. Skednet geeft je de mogelijkheid eenvoudig werkroosters te maken en werktijden te registreren. Beheer afwezigheid en verwerk verlofaanvragen.  Tegenwoordig is een goede software voor de personeelsplanning in de B2B branche een waardevolle toevoeging. Roosters maken op papier of excel sheets wordt in deze tijd steeds onhandiger, tijdrovender en het is het wachten op fouten. Ga daarom aan de slag met Skednet!

Roosters maken
Urenregistratie 
Verlof- en afwezigheidregistratie
Rapportage en real-time monitoring
Mijn Skednet omgeving voor jouw medewerkers

B2B
Probeer Skednet direct 14 dagen gratis!

Wat kan Skednet betekenen voor jouw business?

Met Skednet willen wij de opening bieden om grip te krijgen op jouw personeelsplanning. We bieden vele functionaliteiten, maar maken voor iedere klant een omgeving op maat op basis van de behoeftes. Roosters maken, urenregistratie en verlofregistratie zijn populaire features onder onze klanten uit de B2B. Of je nou 10, 15 of 100 medewerkers in dienst hebt op dit moment, het is belangrijk jouw planning in orde te hebben. Urenregistratie, verlofregistratie en andere data kan zo worden bijgehouden en rapportages kunnen ten alle tijden geëxporteerd worden. 

Kortom. Je houdt de controle. Je kan bezig met zaken waar je graag wél je energie in stopt, dus waarom jezelf niet een systeem gunnen die je een hoop tijd en stress ontneemt?

Juiste medewerker op het juiste moment.

Bij het maken van werkroosters en personeelsplanning is het essentieel om altijd de juiste medewerkers in te plannen. Met Skednet kan je op basis van locaties, afdelingen, ervaringen en rollen jou medewerkers inplannen. Zo stuur je op efficiëntie van jouw personeel. Ook communiceer je met jouw medewerkers via de mobiel Skednet omgeving. Zo beoordeel je ruilverzoeken, afwezigheid en beschikbaarheid. Daarnaast kan je met Skednet real-time monitoren en de productiviteit volgen.

Probeer vrijblijvend 14 dagen gratis!
Demo aanvragen
Al vele bedrijven maken hun werkroosters met Skednet!
Skednet kan onder meer worden gekoppeld aan:
Koppelingen Skednet