Skednet voor de hotels!

Als hotel werk je waarschijnlijk vaak met verschillende roosters en diensten. Skednet geeft je de mogelijkheid nachtdiensten en dagroosters te maken. Tegenwoordig is een goede software voor de personeelsplanning in de hotelbranche onmiskenbaar. Roosters maken op papier of excel sheets wordt in deze tijd steeds onhandiger, tijdrovender en het is het wachten op grote fouten. Met Skednet maak je werkroosters, registreer je uren en werktijden op een eenvoudige en vlotte manier. Zo krijg je grip op jouw personeelsplanning vanuit één overzichtelijk systeem. 

Roosters maken
Urenregistratie 
Verlof- en afwezigheidregistratie
Rapportage en real-time monitoring
Mijn Skednet omgeving voor jouw medewerkers

Hotels
Probeer Skednet direct 14 dagen gratis!
Lees het verhaal van Amrâth

Wat kan jouw hotelketen met Skednet?

Met Skednet willen wij de opening bieden om grip te krijgen op jouw personeelsplanning. We bieden vele functionaliteiten, maar maken voor iedere klant een omgeving om maat op basis van jouw wensen. Roosters maken, urenregistratie en verlofregistratie zijn populaire features onder klanten uit de hotelbranche. Of je nou 10 of 100 medewerkers in dienst hebt op dit moment, het is uiterst belangrijk dat de diensten effectief gepland worden. De juiste mensen op het juiste moment. Skednet biedt ook de mogelijkheid om planningen te maken op basis van budgetten. Zo meet je de productiviteit en afwezigheid van jouw medewerkers. Kan iemand niet werken? Medewerkers kunnen zelf ruilverzoeken indienen via de mobiele MijnSkednet omgeving.

Kortom. Je houdt de controle. We hoeven jou niet te vertellen wat aanpoten wanneer je één of meerdere hotels moet runnen, dus waarom jezelf niet een systeem gunnen die jouw een hoop tijd en stress ontneemt?

Juiste medewerker op het juiste moment.

Bij het maken van werkroosters en personeelsplanning is het essentieel om altijd de juiste medewerkers in te plannen. Met Skednet kan je op basis van locaties, afdelingen, ervaringen en rollen jou medewerkers inplannen. Zo stuur je op efficiëntie van jouw personeel. Ook communiceer je met jouw medewerkers via de mobiel app. Zo beoordeel je ruilverzoeken, afwezigheid en beschikbaarheid. Daarnaast kan je met Skednet real-time monitoren en de productiviteit volgen.

Probeer vrijblijvend 14 dagen gratis!
Al vele bedrijven maken hun werkroosters met Skednet!
Skednet kan onder meer worden gekoppeld aan:
Koppelingen Skednet