Skednet voor de zorg!

Als zorginstelling werk je zeer waarschijnlijk vaak met verschillende roosters en diensten. Skednet geeft je de mogelijkheid eenvoudig werkroosters en nachtdiensten te maken. Tegenwoordig is een goede software voor de personeelsplanning in de zorg onmiskenbaar. Roosters maken op papier of excel sheets wordt in deze tijd steeds onhandiger, tijdrovender en het is het wachten op fouten. Met Skednet maak je werkroosters, registreer je uren en werktijden op een eenvoudige en vlotte manier. Vandaar dat Skednet in deze tijd zeer actief is in diverse soorten zorginstellingen.

Roosters maken
Urenregistratie 
Verlof- en afwezigheidregistratie
Rapportage en real-time monitoring
Mijn Skednet omgeving voor jouw medewerkers

Zorg - Skednet
Probeer Skednet direct 14 dagen gratis!
Lees het verhaal van de Flintenhoeve

Wat kan Skednet betekenen voor jouw zorginstelling?

Met Skednet willen wij de opening bieden om grip te krijgen op jouw personeelsplanning. We bieden vele functionaliteiten, maar maken voor iedere klant een omgeving om maat op basis van jouw wensen. Roosters maken, urenregistratie en verlofregistratie zijn populaire features onder onze klanten uit de zorg. Of je nou 10 of 100 medewerkers in dienst hebt op dit moment, het is uiterst belangrijk dat de diensten effectief gepland worden. De juiste mensen op het juiste moment. Zo meet je de productiviteit en afwezigheid van jouw medewerkers. Kan iemand niet werken? Dien zelf ruilverzoeken in en communiceer met je medewerkers via de mobiele MijnSkednet omgeving!

Kortom. Je houdt de controle. We hoeven jou niet te vertellen wat aanpoten is wanneer je in de zorg werkzaam bent, dus waarom jezelf niet een systeem gunnen die jouw een hoop tijd en stress ontneemt?

Juiste medewerker op het juiste moment.

Bij het maken van werkroosters en personeelsplanning is het essentieel om altijd de juiste medewerkers in te plannen. Met Skednet kan je op basis van locaties, afdelingen, ervaringen en rollen jou medewerkers inplannen. Zo stuur je op efficiëntie van jouw personeel. Ook communiceer je met jouw medewerkers via de mobiel app. Zo beoordeel je ruilverzoeken, afwezigheid en beschikbaarheid. Daarnaast kan je met Skednet real-time monitoren en de productiviteit volgen.

Probeer vrijblijvend 14 dagen gratis!
Al vele bedrijven maken hun werkroosters met Skednet!
Skednet kan onder meer worden gekoppeld aan:
Koppelingen Skednet