Wat een mooie actie van de Koninklijke Horeca Nederland: ‘Help de horeca’! Samen met een aantal horecapartners ondersteunen zij de ondernemers in de horecabranche, die momenteel zeer zware omzetdalingen lijden doordat zij verplicht gesloten zijn. Ontzettend belangrijk dat we elkaar in deze crisis bijstaan. Daarom helpen we bij Skednet graag om meer bekendheid te geven aan deze actie.

Help de horeca: hoe werkt het?

Horecazaken zitten nu tijdelijk zonder inkomsten. Door een waardebon te kopen help je jouw favoriete horecazaak. Zo kunnen zij nu de huur blijven betalen en heb jij straks iets leuks om naar uit te kijken zodra de deuren weer open gaan.

Vanaf zaterdag 21 maart kun je jouw waardebon bestellen op deze website. Houd deze pagina dus in de gaten en de info op social media via de hashtag #helpdehoreca

Heb je zelf een horecazaak?

Ben je zelf eigenaar van een horecazaak en wil je graag meedoen met deze actie? Meld dan nu snel je horecazaak aan. Dit kan sinds donderdag 19 maart via deze link.

Sterkte gewenst!
Het team van Skednet wenst alle ondernemers die nu in de problemen komen door de coronacrisis veel sterkte. Initiatieven als deze vanuit de horeca, juichen wij in andere sectoren die het ook zeer zwaar hebben, dan ook van harte toe!