Begin dit jaar kreeg Skednet een nieuwe eigenaar. Vanaf dat moment zijn er wat dingen veranderd. Positief, welteverstaan! De laatste maanden zijn we volop bezig geweest met het verbeteren en optimaliseren van de applicatie.

Skednet was tot dat moment een degelijke plannings- en roostermodule. Toch viel er nog wel wat terrein te winnen. De applicatie kreeg een flinke opfrisbeurt: hij is overzichtelijker, gebruiksvriendelijker en persoonlijker geworden.

Aandacht voor jou

Toen we Skednet overnamen, wisten we dat het tijd was voor een nieuwe koers. Persoonlijk en bij de tijd, met aandacht voor jou als gebruiker. Dat is dan ook waar je op kunt rekenen. We zijn flexibel, benaderbaar en staan open voor feedback.

Heb je een vraag? Je vindt hier, op onze vernieuwde website, veel informatie. Kom je er desondanks niet uit? We zijn beter bereikbaar vroeger, en houden je op de hoogte van wat er gebeurt.

Skednet gaat het jou zo makkelijk mogelijk te maken, zodat jij je kunt richten op je werk. Ons doel: jou je werk laten doen, zonder dat je je druk hoeft te maken over onnodige administratieve rompslomp.

Wat is er veranderd?

Welke veranderingen voerden we de laatste maanden door? We noemen een paar nieuwe elementen.

 • Beschikbaarheid en productiviteit
  Per dienst zoekt Skednet automatisch beschikbare medewerkers, gesorteerd op het voordeligste uurtarief. Als werkgever krijg je inzicht in de productiviteit van medewerkers, dankzij een koppeling tussen je omzet, de ingezette medewerkers en hun uurtarieven.
 • Roostersjablonen
  Je kunt in Skednet eenvoudig je eigen roostersjablonen aanmaken. Dat kun je doen voor meerdere dagen of weken. Je maakt bijvoorbeeld heel makkelijk een standaardrooster voor Eerste Kerstdag – om maar eens iets te noemen.
 • Overzichtelijk dashboard
  Skednet geeft elke gebruiker een overzichtelijk dashboard voor zijn of haar eigen afdeling. Daar vind je een overzicht van afwezigheidsmeldingen, kun je verlof aanvragen, vind je een snelkoppeling naar roosters voor de komende dagen en zie je de verjaardagen van collega’s.
 • Geen verrassingen
  Skednet checkt automatisch de beschikbaarheid en inzet van medewerkers. Dat gebeurt op basis van de geldende cao per branche en de ATW (Arbeidstijdenwetgeving). Bij overschrijding krijg je een melding. Zo weet je als werkgever altijd waar je aan toe bent.
 • Volledig mobiel
  Medewerkers kunnen in het vernieuwde Skednet volledig mobiel werken. Ze bekijken hun rooster, vragen verlof aan, geven hun beschikbaarheid door, of uploaden hun schoolrooster.
 • Geen onnodig werk
  Tot slot: in het vernieuwde Skednet worden wijzigingen die jij doorvoert altijd automatisch opgeslagen. Dat voorkomt een hoop onnodig werk.