Heeft je bedrijf meerdere vestigingen en entiteiten zoals bv’s of werkmaatschappijen? Dan wil je natuurlijk je personeelsplanning op elkaar aan laten sluiten, en personeel ook vanuit de ene vestiging op de andere locatie probleemloos kunnen inroosteren. Met Skednet kun je eenvoudig een multi-site personeelsplanning maken, zonder gedoe over de verloning achteraf. Ontdek hier de voordelen.

Roosters voor al je locaties

Veel organisaties hebben meerdere entiteiten of bv’s. Als je dan personeel in wilt plannen dat in dienst is bij de ene entiteit, moet er vaak achteraf veel moeite worden gedaan bij de verloning. Als je roosters maakt met Skednet, dan heb je die problemen niet. Je kunt namelijk elke medewerker op elke b.v., locatie, afdeling of waar dan ook in je organisatie inplannen. Ingewikkelde in- en uitleenconstructies zijn niet nodig. Onafhankelijk van bij wie de medewerker in dienst is.

Hoe werkt dit?

Bij Skednet maak je een medewerker lid van de organisatie. En een organisatie kan uit meerdere vestigingen en/of afdelingen bestaan. Medewerkers kun je individueel beschikbaar maken voor elke vestiging of afdeling waar diegene ingepland kan worden. Daarna kun je deze medewerker door de hele organisatie, bij verschillende werkmaatschappijen of bv’s inplannen. Als het tijd is om te verlonen, kun je heel eenvoudig zien waar iemand in die periode zijn uren heeft gemaakt. De kosten per entiteit zijn direct te zien en te verdelen. Je hoeft medewerkers dus niet meer in je eigen organisatie in- of uit te lenen, maar je kunt ze direct plannen met Skednet. De overzichten achteraf geven je direct het juiste inzicht in wie waar wanneer hoeveel uren heeft gemaakt.

Meer weten?

Heb je vragen over slim roosters maken voor al je locaties en verlonen via Skednet? Neem dan contact op met ons, we helpen je graag!