Een nieuwe mijlpaal voor Skednet: ons oude platform voor personeelsplanning is nu helemaal uitgefaseerd! Alle klanten zijn over naar de nieuwe, up to date omgeving. Een supermarktketen met meer dan 1500 medewerkers is als laatste overgezet naar het nieuwe platform.

Laatste puntjes op de i

Sinds de overname van Skednet in 2018 is er hard gewerkt aan verbetering van het platform en modernisering van de software. Dit resulteerde in de bouw van een geheel nieuw platform, gebaseerd op de nieuwste technieken van onder andere Microsoft. Directeur Simon Leijendekker van Skednet licht toe: “Momenteel zetten we de laatste puntjes op de i, zodat alle klanten goed hun weg kunnen vinden in de nieuwe omgeving. De migratie was een grote klus. We hebben al onze klanten een voor een gemigreerd naar het nieuwe platform. Nu, na ongeveer 2,5 jaar is de migratie voltooid. Ik ben trots op onze medewerkers en ik bedank alle klanten voor hun input en feedback.”

Voordelen nieuwe platform

Het nieuwe platform van Skednet biedt onze klanten diverse voordelen. Zo is de snelheid verbeterd, de usability voor medewerkers, kunnen naast dagroosters ook week- en maand roosters worden aangemaakt. Ook is de mobiele app voor medewerkers uitgebreid: zelf je beschikbaarheid actueel houden en je gewerkte uren accorderen bijvoorbeeld. Uiteraard blijft Skednet continue werken aan een optimale gebruikerservaring, ook in deze nieuwe omgeving.

Meer weten?
Wil je meer weten over deze mijlpaal en de mogelijkheden van het nieuwe platform van Skednet? We helpen je graag, dus neem contact met ons op!