Erg blij zijn we met de komst van Daphne als marketing & communicatie medewerker voor onze platformen! Graag willen we van deze gelegenheid gebruik maken om onze nieuwe medewerker aan jullie voor te stellen. Met de komst van Daphne gaan we vanaf nu gaan we volcontinue investeren in marketing en communicatie bij SKEDNET.

Daphne aan het woord:

“Hallo allemaal! Mag ik me even voorstellen? Mijn naam is Daphne van Grevenhof, 23 jaar oud en woonachtig in het ó zo fijne Groningen. Naast mijn werk als freelancer mag ik sinds kort onderdeel uitmaken van het SKEDNET-team. Een nieuwe uitdaging waar ik erg veel zin in heb. Vanaf nu willen we met SKEDNET doelbewust inzetten op de marketing en communicatie en hierin stappen maken.

Ik ga mij bezighouden met o.a. het optimaliseren van de website, vormgeven van de merkidentiteit, opzetten van een strategie, ontwikkelen van waardevolle content en het verbeteren van de marketinginspanningen’’.

Eerlijke, transparante en duidelijke communicatie naar onze klanten toe om zo een duurzame relatie met elkaar op te bouwen. Of simpel gezegd; doen wat we beloven en samen groeien. Hierin staat de klantbehoefte centraal. Daarnaast willen we uiteraard met deze inspanningen op termijn vele nieuwe klanten aan ons binden en onze SKEDNET-family blijven uitbreiden”.

We heten Daphne van harte welkom in ons team en wensen haar veel succes!