Home2022-11-08T09:11:17+01:00

GRIP OP JOUW
PERSONEELSPLANNING

Dé personeelsplanning software:

√ Maak online werkroosters

√ Registreer je uren en werktijden

Probeer nu 14 dagen gratis!
Vraag demo aan

GRIP OP JOUW
PERSONEELSPLANNING

Dé personeelsplanning software:

√ Maak online werkroosters

√ Registreer je uren en werktijden

Probeer nu 14 dagen gratis!
Vraag demo aan
Al vele bedrijven maken hun werkroosters met Skednet!

+ Bespaar 30% van je tijd

Personeelsplanning kan een tijdrovende klus zijn. Met Skednet bespaar je kostbare tijd. Tijd die jij vervolgens in andere zaken kan steken.

+ Tevreden medewerkers

Met Skednet communiceer je met jouw medewerkers en betrek je ze bij de planning. Zo zorg je ervoor dat jouw medewerkers tevreden blijven.

+ Overzicht via één systeem

Geen onoverzichtelijk gedoe meer met excel sheets of papieren roosters. Met Skednet werkt je overzichtelijk vanuit één systeem.

SKEDNET PERSONEELSPLANNING:

Maak eenvoudig en snel je werkrooster!

  • Werkroosters maken

  • Beschikbaarheid en urenregistratie

  • Overzicht: personeel, productiviteit, afwezigheid en kosten

  • Smartphone app voor je medewerkers

  • Verlof, ruilen en ziekte

Alle functies en voordelen

Skednet wordt gebruikt door vele verschillende bedrijven en organisaties: groot en klein.

HORECA

HOTELS

RETAIL

ZORG

B2B

Juiste medewerker op het juiste moment.

Bij het maken van werkroosters en personeelsplanning is het essentieel om altijd de juiste medewerkers in te plannen. Met Skednet kan je op basis van locaties, afdelingen, ervaringen en rollen jou medewerkers inplannen. Zo stuur je op efficiëntie van jouw personeel. Ook communiceer je met jouw medewerkers via de mobiel app. Zo beoordeel je ruilverzoeken, afwezigheid en beschikbaarheid. Daarnaast kan je met Skednet real-time monitoren en de productiviteit volgen.

Skednet

Mijn Skednet omgeving

✓ Roosters inzien

✓ Nieuwsberichten

✓ Beschikbaarheid aangeven

✓ Ruil- en afwezigheidverzoeken indienen

Probeer direct 14 dagen gratis!

SKEDNET: ONS VERHAAL

‘Werkrooster maken, plannen, uren registreren en monitoren. Skednet is sinds 2004 toonaangevend in de wereld van de urenregistratie en roosterprogramma’s. Onze oprichting vond niet toevallig plaats in een stad die uitblinkt in technische innovatie: Groningen. De aanleiding? Een McDonald’s-franchisenemer die merkte dat dingen anders moesten.

Bij de McDonald’s-vestiging in kwestie kon het plannen en roosteren beter. Sterker: het moest beter. Geen geautomatiseerde rooster voorstellen, maar slimme rooster sjablonen. Waar de roostermaker in een handomdraai zijn eigen touch aan geeft, en zo in no-time het weekrooster klaar heeft.

Ons doel: we willen jou de ruimte geven om je bezig te houden met waar het écht om gaat. Je laten doen waar jij het verschil mee kunt maken. Inmiddels worden er maandelijks meer dan 6000 medewerkers ingepland en ingeroosterd via Skednet. Bij horecabedrijven, in de detailhandel, zorg, retail en logistiek, maar ook in het onderwijs. Organisaties met 5 medewerkers, maar ook met meer dan 2000 medewerkers profiteren van Skednet.

Ontvang meer informatie

Wijziging ouderschapsverlof 2022

Als werkgever heb je te maken met diverse soorten verlof die werknemers kunnen opnemen. Een veel voorkomend verlof is uiteraard het ouderschapsverlof en daar gaat per 2 augustus 2022 het een en ander in veranderen. Wij nemen je mee in de wijzigingen die voor jou als werkgever belangrijk zijn om te weten en hoe je maximaal voorbereid kan zijn op deze wetswijziging.  Wat houdt het ouderschapsverlof precies in? Het ...

Nieuwe medewerker: Daphne

Erg blij zijn we met de komst van Daphne als marketing & communicatie medewerker voor onze platformen! Graag willen we van deze gelegenheid gebruik maken om onze nieuwe medewerker aan jullie voor te stellen. Met de komst van Daphne gaan we vanaf nu gaan we volcontinue investeren in marketing en communicatie bij SKEDNET. Daphne aan het woord: “Hallo allemaal! Mag ik me even voorstellen? Mijn naam is Daphne van Grevenhof, 23 ...

Kabinetsplannen 2022: concrete effecten op je personeelsplanning

De kabinetsplannen voor 2022 zijn gepresenteerd op Prinsjesdag. Het kabinet is demissionair, waardoor veel maatregelen nog niet concreet zijn. Skednet licht een paar veranderingen uit die effect kunnen hebben op uw personeelsplanning- en beleid. Lagere Aof voor mkb Werkgevers in het mkb betalen vanaf 1 januari 2022 minder premie voor het Arbeidsongeschiktheidsfonds (Aof). Bij ziekte van een werknemer moet u het loon doorbetalen. Ook moet u soms kosten maken ...

Probeer Skednet 14 dagen gratis!

√ Probeer alle functionaliteiten

 √ Gratis support

 √ Geen betalingsgegevens nodig

   √ Directe toegang

Start proefperiode
Ga naar de bovenkant