Personeelsplanning Maak werkroostersUrenregistratie

Vergeet onoverzichtelijke excel sheets en papieren roosters. Ben jij als groeiende organisatie opzoek naar een gebruiksvriendelijk en simpel roosterprogramma? Dan ben je bij Skednet aan het juiste adres. Een complete personeelsplanning software met een voordelig kostenplaatje.

Probeer vrijblijvend 14 dagen gratis!

Werkroosters maken

Skednet maakt het samenstellen van roosters eenvoudig. Maak roosters voor verschillende afdelingen en locaties en sla roosters op als templates.

Urenregistratie

Met Skednet registreer je simpel de gewerkte uren van jouw medewerkers. Zo beheer je efficiënt en houd je het overzicht. Gewerkte uren kun je direct exporteren!

Verlofregistratie

Met Skednet kunnen medewerkers zelf hun verlof of -afwezigheidsverzoek indienen. Beoordeel verzoeken, registreer van iedere medewerker de afwezigheid en behoud het overzicht.

Wij bieden jou

PrijsvoordeelBreed pakket aan functionaliteitenSupport & ondersteuningPrijs en omgeving op maat

Prijsvoordelig en compleet

Met Skednet onderscheiden wij ons door de prijs-kwaliteitverhouding. Bij Skednet betaal je altijd naar gebruik, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Onze tarieven zijn fatsoenlijk en aan verborgen kosten doen we niet. Daarnaast bieden we wel een volledig pakket aan functionaliteiten voor jou organisatie. Welke functionaliteiten jou organisatie nodig heeft, bepaal je zelf. Zo maken we een omgeving op maat en daarbij een prijs op maat. Misschien is het wel Gronings – da’s dan geen toeval. Kies het pakket dat het beste bij jouw organisatie past.

Vanaf €2,50 p.m. per medewerker!

Bekijk tarieven

Mijn Skednet omgeving voor medewerkers

Communiceer met je medewerkers via de mobiele Mijn Skednet omgeving. Betrek zo je personeel bij de planning en houd elkaar tevreden. Medewerkers kunnen in de Mijn Skednet omgeving:

  • Beschikbaarheid aangeven

  • Ruilverzoeken

  • Afwezigheid indienen

  • Rooster inzien

  • Open diensten

Probeer Skednet 14 dagen gratis

Onze klantverhalen

Lees meer over wat onze klanten over ons zeggen

SKEDNET EN MCDONALD’S:
ONLOSMAKELIJK VERBONDEN

Voor organisaties met veel medewerkers, en soms ook meerdere vestigingen, is roosterplanning cruciaal. Henk Sijtsma, franchisenemer van vier McDonald’s-restaurants…

MET SKEDNET KUNNEN WE ROOSTEREN OP MANIER ZOALS WIJ GRAAG WILLEN. 

Toen ze bij zorgboerderij de Flintenhoeve een derde locatie erbij kregen, werd de urenregistratie met behulp van Excel enorm onoverzichtelijk…

VOOR AMRÂTH IS SKEDNET MÉÉR DAN EEN ROOSTERPROGRAMMA

Amrâth Hôtels & Restaurants B.V. nam jaren geleden de beslissing Skednet eens te gaan proberen. Inmiddels is Amrâth alweer….

Probeer Skednet 14 dagen gratis

Koppel Skednet aan je andere software

Zodat jij je werk makkelijk kan uitvoeren..

Omdat de kans groot is dat je als organisatie verschillende soorten software gebruikt, ontwikkelden we voor Skednet een eigen koppelplatform. Door Skednet te koppelen aan bijvoorbeeld je HR-software, krijg je al je data in één overzicht. Koppelingen tussen Skednet en je andere bedrijfssoftware zorgt ervoor dat je bovenop productiviteit kunt zitten. Ook verlies je met Skednet nooit het overzicht over je personeelslasten. Informatie en data zijn altijd actueel en je hoeft niets handmatig te doen. Koppelingen met Skednet maken het plaatje compleet.

Probeer Skednet 14 dagen gratis!

√ Probeer alle functionaliteiten

 √ Gratis support

√ Geen betalingsgegevens nodig

   √ Directe toegang

Start proefperiode

We helpen je graag!

Meer weten over Skednet of kom je graag even met ons in gesprek? Schroom niet om contact met ons op te nemen!

Contact
Bel ons nu! 085 13 02 210