TIJDELIJKE ACTIE PRINSJESDAG!

3 MAANDEN GRATIS PERSONEELSPLANNING MET SKEDNET

Probeer nu 3 maanden gratis de app van Skednet voor online personeelsplanning. Na 3 maanden stopt het proefabonnement automatisch, dus je zit nergens aan vast!

Als je net bent gestart met een horecabedrijf, dan kun je wel een steuntje in de rug gebruiken, zeker in de huidige tijden. Skednet heeft daarom nu een mooie actie voor jou als horecaondernemer: maak 3 maanden gratis gebruik van onze tool voor online personeelsplanning! We weten dat de meeste kosten in het begin gemaakt worden, dus met deze actie kun je kosten besparen en toch je personeelsplanning snel en efficiënt inrichten.

Hoe werkt het?
Schrijf je hier online in voor het gratis proefabonnement op Skednet. Na activering van je account kun je de app voor personeelsplanning t/m 31 december 2020 gratis gebruiken. Na de actieperiode stopt het abonnement automatisch, dus je zit nergens aan vast. Bevalt de app van Skednet goed? Dan kun je uiteraard na de actieperiode overstappen op een regulier abonnement (kosten €2,50 per medewerker per maand). Check ook de actievoorwaarden!

De actievoorwaarden

  • Geldig vanaf 16 september t/m 31 december 2020 (ook als je later instapt)
  • Inschrijven kan gedurende de hele actieperiode (16 september 2020 t/m 31 december 2020)
  • Deze actie is bedoeld voor horecabedrijven, die zijn gestart tussen juni 2020 en 15 september 2020
  • Uitgesloten van de actie zijn extra koppelingen met andere programma’s en maatwerk
  • Geldt voor de eerste 20 medewerkers van je bedrijf
  • Om gebruik te maken van de maximale periode van 3 maanden gratis gebruik van Skednet, moet je je snel inschrijven. Later inschrijven kan, maar de actie wordt niet verlengd na 31 december 2020 
  • Bij aangaan van het proefabonnement ga je akkoord met een telefonische/schriftelijke evaluatie aan het einde van de abonnementsperiode

Schrijf je hier in voor het proefabonnement

Vul je email adres in, zodat we contact kunnen opnemen
Vul je telefoonnummer in, zodat we contact kunnen opnemen
Blijf op de hoogte van nieuwe producten, aankomende evenementen en ontwikkelingen bij Skednet.

Wat zijn de voordelen van online personeelsplanning met Skednet?