SKEDNET2018-12-19T16:55:03+00:00

GRIP OP PLANNING & URENREGISTRATIE

Skednet is sinds 2004 toonaangevend in de wereld van de urenregistratie en roosterprogramma’s. Onze oprichting vond niet toevallig plaats in een stad die uitblinkt in technische innovatie: Groningen. De aanleiding? Een McDonald’s-franchisenemer die merkte dat dingen anders moesten. Bij de McDonald’s-vestiging in kwestie kon het plannen en roosteren beter. Sterker: het moest beter. Geen geautomatiseerde roostervoorstellen, maar slimme roostersjablonen. Waar de roostermaker in een handomdraai zijn eigen touch aan geeft, en zo in no-time het weekrooster klaar heeft.

Dankzij de technologische ontwikkeling kan Skednet inmiddels nog meer dan destijds. Maar het doel waarmee we in 2004 begonnen, bleef onveranderd: we willen jou de ruimte geven om je bezig te houden met waar het écht om gaat. Je laten doen waar jij het verschil mee kunt maken. Inmiddels worden er maandelijks meer dan 6000 medewerkers ingepland en ingeroosterd via Skednet. Bij horecabedrijven, in de detailhandel, zorg, retail en logistiek, maar ook in het onderwijs. Organisaties met 5 medewerkers, maar ook met meer dan 2000 medewerkers profiteren van Skednet.

Dagelijks werken we met een compact, gespecialiseerd team van zeven mensen aan jouw succes. Want dat is waar we het voor doen!
Ben je benieuwd wat jij met Skednet kunt doen? We vertellen je graag wat je mogelijkheden zijn.

Ontvang meer informatie

SKEDNET IN HET KORT…

ONZE REFERENTIES

Al meer dan 50 bedrijven zijn u voor gegaan: hotels, restaurants, supermarkten, winkelketens en franchiseformules. Wekelijks worden meer dan 6000 mensen ingeroosterd via onze applicatie en wij kunnen koppelen met veel urenapplicaties, salarispakketten en andere HRM-toepassingen!

Onderstaande bedrijven werken o.a. met Skednet:

Ben je benieuwd wat onze klanten van Skednet vinden?

Lees de klantcase van McDonald’s
Lees de klantcase van Amrath

Ben je benieuwd wat jij met Skednet kunt doen? We vertellen je graag wat je mogelijkheden zijn.

Ontvang meer informatie
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer info is te vinden in de footer. OK