SKEDNET EN EXPERT:
ROOSTERS MAKEN WORDT LEUK MET SKEDNET

Een gebruiksvriendelijk roostersysteem waarmee het personeel van meerdere vestigingen kan worden ingepland. Dat is waar Bauke-Tjeerd Kikstra, Operationeel manager bij de Expert Meijer Groep naar opzoek was. De Expert Media groep is een zelfstandige onderneming onder de vlag van de elektronicaketen Expert. Bij het zoeken naar een roosterprogramma viel de keuze op Skednet. Hoe heeft Skednet hun rooster probleem opgelost?

Van Excel naar Skednet

Bauke-Tjeerd Kikstra is onder meer verantwoordelijk voor de roostering en planning van de drie expertwinkels en het servicecentrum die onder de Expert Meijer Groep vallen. Voorheen werd dit gedaan met Excel. ‘We maakten onze roosters met Excel, maar op het moment dat de uitgeprinte roosters aankwamen in onze vestigingen waren ze alweer verouderd’, vertelt Kikstra. ‘Dat werkte gewoon simpelweg niet meer.’

Toen is er gezocht naar oplossing en via de commercieel manager zijn ze uitgekomen bij Skednet. ‘We hadden een programma nodig dat voor iedereen mobiel bereikbaar was, waar we het verlof en de uren in bij konden houden en waarmee we konden roosteren. Ook heel belangrijk was dat we konden roosteren voor onze verschillende vestigingen.’

Personeelsplanning vanuit één centraal systeem

Vanuit de software van Skednet kan de volledige personeelsplanning op een simpele manier gestroomlijnd worden. ‘Skednet is gewoon perfect op het moment’, stelt Kikstra overtuigd. ‘Het werkt simpel en gebruiksvriendelijk en we zijn er daarom super tevreden mee’.

Het beheren van de personeelsplanning kan een tijdrovende puzzel zijn. Om er voor te zorgen dat je hier grip op krijgt is een goed werkend softwareprogramma in deze tijd essentieel. Het voorkomt vele fouten, stress en ontevredenheid onder werknemers en jezelf als roostermaker. 

Gelukkig is dat inmiddels verleden tijd: ‘Skednet is een eenvoudig en snel programma met vele functionaliteiten, welke zowel voor de werknemers als de roostermakers goed te gebruiken zijn’, aldus Kikstra.

Roosters maken wordt leuk

Expert is een grote naam onder de elektronica winkels in Nederland, de Expert Meijer Groep stuurt onder andere aan op de uitdagingen duurzaamheid en efficiëntie. Hoe past Skednet in dat plaatje? ‘Het was direct duidelijk hoe het programma werkte waardoor we er direct mee los konden’, stelt Kikstra.  ‘Skednet heeft er eigenlijk voor gezorgd dat het maken van roosters leuk wordt.’

Binnen Expert Nederland is het inmiddels ook kenbaar gemaakt dat er bij de Expert Meijer Groep gewerkt wordt met Skednet. ‘’Ik zou Skednet absoluut met een dikke 9 aanraden naar mede collega’s en andere organisaties.

Uitstekende support

Dat Skednet voor Kikstra werkt, is inmiddels duidelijk geworden. Maar wat vindt hij van de support en hulp die bij Skednet gegeven wordt? ‘De support gaat ook super, als er problemen zijn sturen wij een mailtje en worden deze vaak binnen een paar uur opgelost, aldus Kikstra. ‘ Dus dat werkt gewoon perfect’.

Op de vraag of er verder nog zaken zijn waarover Kikstra zich wil uitspreken? ‘Nee eigenlijk niet. Het werkt voor ons gewoon super, we zijn er heel blij mee!.’

Probeer Skednet direct 14 dagen gratis

Ben je benieuwd wat jij met Skednet kunt doen? We vertellen je graag wat je mogelijkheden zijn.

Ontvang meer informatie