In je bedrijf of organisatie gebruik je waarschijnlijk verschillende soorten software. Je wilt natuurlijk niet de data uit het ene softwaresysteem handmatig in een anders systeem moeten invoeren. Slimme WFM: wie wil dat niet? Dan ben je bij Skednet aan het goede adres. De personeelsplanningssoftware van Skednet koppel je eenvoudig aan andere systemen met ons eigen koppelplatform.

De voordelen van het koppelplatform

Als voorbeeld nemen we HR software en software voor personeelsplanning. Als beide systemen los van elkaar werken, dan moet je bijvoorbeeld de personeelsgegevens uit je HR-pakket handmatig invoeren in de software voor het personeelsrooster. Dit is tijdrovend werk, ook door de controles die je moet doen. Ook is deze werkwijze foutgevoelig.

Het koppelplatform van Skednet zorgt ervoor, dat deze omslachtige, foutgevoelige manier van werken niet nodig is. Door het platform van Skednet kun je je HR-software moeiteloos koppelen aan de software voor personeelsplanning van Skednet. De koppeling zorgt ervoor dat de pakketten met elkaar kunnen communiceren en de gewenste gegevens kunnen uitwisselen. Hierdoor krijg je automatisch alle data goed in één overzicht. De koppeling via Skednet is veilig, automatisch, het geeft overzicht en zorgt ervoor dat je de productiviteit en kosten goed kunt monitoren. Ook verlies je geen tijd meer met handmatige invoer. Bovendien maak je zo handig gebruik van nieuwe functionaliteiten in beide systemen.

Software koppeling: met welke systemen kun je Skednet koppelen?

Skednet kun je met een aantal verschillende systemen koppelen op het gebied van salarisadministratie, boekhouding, HR (bv. personeelsdossiers), payroll, toegangscontrole, tijdregistratie, aanwezigheidsregistratie, projectregistratie en bezoekersregistratie, business intelligence en performance management. Al deze systemen zijn van belang voor goed personeelsmanagement en dus handig om te kunnen koppelen met je software voor personeelsplanning.

We maken onder andere koppelingen met de volgende pakketten via ons koppelplatform:

  • AFAS
  • Exact
  • Nmbrs
  • Twinfield
  • Cognos
  • Loket.nl
  • Easy secure

Meer weten?

Wil je graag meer weten over de voordelen van deze software koppeling mogelijkheden met Skednet, of werk je met een systeem dat nog niet in onze lijst met koppelingen staat? Aarzel niet om dan contact op te nemen met ons!