Wat betekent deze uitbraak van corona (COVID-19) voor Skednet en onze dienstverlening? Lees het hier in deze korte update van Skednet.

Corona: richtlijnen RIVM

Skednet volgt de richtlijnen van het RIVM inzake het coronavirus. Dit betekent, dat we zoveel mogelijk besmetting proberen te voorkomen en niet noodzakelijke afspraken naar onbepaalde datum uitstellen. Heb je een afspraak staan met ons en twijfel je of deze door kan gaan? Neem gerust even contact op!

Online dienstverlening

Skednet levert natuurlijk online dienstverlening. Ook nu is Skednet gewoon volledig online in bedrijf. Je kunt dus gewoon al je werkzaamheden in onze tool doen die je gewend bent. Heb je vragen voor onze helpdesk? Ook zij zijn gewoon telefonisch of per mail bereikbaar.

Tips

We snappen dat het voor veel bedrijven heel hectisch is momenteel door de verplichte sluiting in branches zoals de horeca. We raden je aan om alle medewerkers zo snel mogelijk op de hoogte te stellen van de gevolgen van het coronavirus voor hun rooster. Dit kan heel snel via onze tool. Is de voortgang van je bedrijfsvoering in gevaar door corona? De overheid neemt diverse maatregelen om bedrijven en organisaties te ondersteunen. Kijk voor deze crisismaatregelen op deze site van de overheid. Hier vind je antwoord op vragen rond werktijdverkorting, doorbetaling van loon en de BMKB-regeling.

Vragen?

Heb je vragen over de dienstverlening van Skednet? Kun je hulp gebruiken bij het regelen van je roosters in deze vreemde tijden? Aarzel niet om dan contact op te nemen met Skednet! Wij wensen al onze klanten en relaties veel sterkte, creativiteit en succes in deze vreemde tijden.