Bij Skednet werken we momenteel weer hard aan vernieuwing van onze applicatie voor roosteren en planning van medewerkers. Door voortdurend in gesprek te zijn met onze klanten, verbeteren we de applicatie ieder jaar. Momenteel werken we aan verbeteringen van de usability van de applicatie voor je medewerkers. Wat gaat er veranderen aan de gebruikersvriendelijkheid van onze applicatie? Lees het hier!

Beschikbaarheid zelf beheren

Je medewerkers zijn momenteel ook al ‘roosteraars’ in de applicatie van Skednet. Ze kunnen er hun afwezigheid aangeven en bijvoorbeeld diensten ruilen. Binnenkort kunnen zij ook hun eigen beschikbaarheid beheren en veranderingen hierin doorgeven. Momenteel loopt dit nog via de roostermaker, maar straks kunnen je medewerkers dus zelf in de mobiele webapp hun beschikbaarheid aanpassen. Dit zorgt er niet alleen voor dat de medewerkers meer betrokken zijn bij hun rooster en je organisatie. Het scheelt ook tijd en moeite voor de roostermaker!

Eigen uren zelf checken

Ook wordt het mogelijk voor je medewerkers om hun eigen uren digitaal te checken: kloppen het aantal ingeroosterde uren met het uiteindelijke aantal gewerkte uren? We bouwen ook een commentoptie in, waar medewerkers opmerkingen kunnen plaatsen als er afwijkingen zijn in hun uren. Uiteraard blijf je als ondernemer zelf in control: de uiteindelijke goedkeuring van de uren wordt nog steeds gedaan door jou als ondernemer zelf.

Planning

We zijn er van overtuigd dat cocreatie de beste resultaten oplevert, dus momenteel testen we deze nieuwe features samen met een aantal klanten. We verwachten de vernieuwing op het gebied van medewerkers-usability na de zomer beschikbaar te kunnen stellen aan al onze klanten.

Usability verhogen: meer weten?

Wil je graag je eigen medewerkers ook meer betrekken bij het roosterproces? Wil je graag meer weten over de opties en voordelen van Skednet en deze verhoogde gebruikersvriendelijkheid? Aarzel niet om dan contact op te nemen met Skednet!