Verlofregistratie

Met Skednet houdt je grip op de verlofregistratie van jouw organisatie. Medewerkers dienen simpel hun verlofaanvraag in en jij beoordeelt de situatie. Genoeg ruimte in de planning? Accepteer het verlof met één druk op de knop. Zowel voor werkgevers als werknemers de meest ideale en overzichtelijke situatie.
Probeer 14 dagen gratis

Verlofaanvragen eenvoudig beoordelen

Met Skednet beoordeel je heel eenvoudig de verlofaanvragen van je werknemers. Via de mobiele omgeving dient een medewerker zijn of haar verlofaanvraag in en deze krijg jij vervolgens binnen in je roostermakersomgeving. Bekijk met één klik op de knop of er op de opgegeven data genoeg ruimte vrij is voor het verlof en beoordeel het verzoek.

Eigen afwezigheidsoorten instellen

Met Skednet stel je je eigen afwezigheidssoorten in die je wilt kunnen accepteren. Omschrijf het type, koppel een looncomponent, kies een kleur en klaar! Op deze manier kan je gestructureerd met de afwezigheid van de werknemers omgaan.

Real-time monitoring

Met Skednet heb je de mogelijkheid om een planning te maken op basis van budgetten. Daarnaast kun je roosters zo afstemmen dat je stuurt op de productiviteit van je medewerkers. Ook niet onbelangrijk: je houdt de vinger aan de pols als het op afwezigheid aankomt.

Probeer 14 dagen gratis
Boek een online demo
Overzicht
Aansturen
Rapportages