Natuurlijk werken we constant aan de verbetering van onze software, vaak in samenwerking met onze klanten. We geven je hier graag een update, welke functies zijn verbeterd zoals het weekrooster, voor roostermakers én voor je medewerkers!

Weekrooster: template rooster nu ook op weekniveau

Goed nieuws voor roostermakers: in Skednet kun je nu voortaan ook een template op weekniveau gebruiken voor het maken van je personeelsrooster. Voorheen was dit alleen beschikbaar op dagniveau. Nu kun je dus kiezen voor een dag of een week, handig! Dit scheelt veel tijd met het definitief maken van de roosters: niet een hele week opnieuw plannen, maar alleen de uitzonderingen bekijken en aanpassen! Is iemand ziek bijvoorbeeld? Dan zie je dit signaal automatisch in Skednet en kun je direct een andere collega op deze dienst plannen. Klik voor een voorbeeld van dit weekrooster op onderstaande afbeelding.

Gebruikersvriendelijkheid: beschikbaarheid doorgeven en aanpassen

Op het gebied van de usability oftewel de gebruikersvriendelijkheid van de software voor medewerkers kondigden we deze verbetering al aan. Inmiddels zijn deze voorgenomen verbeteringen allemaal doorgevoerd!. Je medewerkers kunnen nu hun eigen beschikbaarheid beheren en aanpassen, gewoon direct in de app. Voorheen liep dit via de roostermaker, maar dat hoeft dus niet meer, wat de betrokkenheid van je medewerkers bij het rooster verhoogt. Naast de optie om hun afwezigheid aan te geven en bijvoorbeeld uren te ruilen, maakt deze verbetering van je medewerkers ‘echte roosteraars’ bij Skednet!

Medewerkers checken hun eigen uren

In de applicatie van Skednet kunnen medewerkers voortaan hun eigen gemaakte uren checken. Zo kunnen ze hun uren van commentaar voorzien, als er in hun optiek iets niet klopt. Kloppen de gemaakte uren wel? Dan kunnen ze deze ook accorderen. Op deze manier weet de roostermaker ook zeker, dat de doorgegeven uren voor uitbetaling correct zijn, wat minder discussie over de gemaakte uren oplevert. Een voorbeeld zie je door op de afbeelding onderaan te klikkern.

Meer weten?

Wil je graag meer weten over deze verbeteringen zoals het weekrooster in de software voor personeelsplanning van Skednet, of over de mogelijkheden ervan? Aarzel niet om dan contact op te nemen met ons!