Werkroosters maken

Skednet maakt het samenstellen van dagroosters en weekroosters eenvoudig. Heb je roosters die herhaaldelijk terugkomen? Met Skednet heb je de mogelijkheid om roosters als templates op te slaan.

Probeer 14 dagen gratis

Eenvoudig werkroosters maken

√ Maak roosters & publiceer met één druk op de knop

√ Standaard diensten opslaan als template

√ Roosteren op dag-, week of maandniveau

Open diensten & ruilverzoeken

Collega’s kunnen via Skednet met de open dienste functie diensten aanbieden of met elkaar ruilen. Op die manier zijn gaten snel opgevuld, zonder dat daar veel communicatie voor nodig is. Voor werknemers is het een makkelijke manier om aan extra uren te komen, of juist aan een vrije dag.

Communiceer met je mederwerkers

Skednet geeft je de optie te communiceren met medewerkers via hun smartphone. Publiceer de rooster met één druk op de knop naar je medewerkers, kondig acties aan of breng ze nieuws dat ze niet mogen missen. Daarnaast kunnen medewerkers met gemak hun eigen beschikbaarheid doorgeven, verlof aanvragen of ruilverzoeken indienen.

Probeer 14 dagen gratis
Boek een online demo

Skednet x McDonalds: Onlosmakelijk verbonden!

Voor organisaties met veel medewerkers, en soms ook meerdere vestigingen, is roosterplanning cruciaal. 

Het feit dat hij tegenwoordig met een paar muisklikken de boel op rolletjes houdt, betekent veel voor Sijtsma: ‘Ik kan elke ondernemer Skednet uit de grond van mijn hart aanbevelen’, stelt Sijtsma overtuigd. ‘Je plant er de juiste persoon met de juiste kwaliteiten op de juiste plaats in je organisatie mee in.’

Henk Sijtsma

Franchisenemer McDonald’s